nlc.hu
Sztárok
Kamarás Iván az örökségeiről

Kamarás Iván meghatóan mesélt családi örökségéről

Nem gondoltuk volna, hogy amiket látunk rajta, azoknak ilyen nagy jelentőségük van.

Az Adom a napom 3. évadának 4. vendége Kamarás Iván volt. A színész egyből belecsapott a lecsóba, hiszen alig indult el a nap, máris a dolgok mélyére ásott. Megmutatta a stábnak, hol lakott édesapja, és melyik étterembe járt vele. Elmesélte, sosem érdekelte az iskola, az órarendet pedig pláne figyelmen kívül hagyta, hiszen ő már akkor álmodozó típus volt. 

Kamarás Iván

Fotó: Trenka Attila

A műsor házigazdája, Geszti Péter úgy jellemezte a színészt, hogy ő egy igazi nagyvad, akiért a 90-es években valósággal döglöttek a nők, mégis több volt ügyeletes szívtiprónál. 

Az adás több pontján visszatért a múltba. Elmesélte, hogy azt a sok ékszert, melyekről nem is gondoltuk, hogy ilyen nagy jelentőséggel bírnak, nem akárkiktől kapta. „Ez az örökséggyűrűm, nagyon szép kis dolog, családi örökség” – kezdte, majd karkötőire mutatott és elárulta, 16 éves kora óta odavan értük. Végül még mélyebbre ásott.

Ez a nagyanyám lánca volt, ez a kis aranylánc, és az ő öröksége. Ezt pedig kaptam. Halálfej, ami a mulandóságra emlékeztet bennünket, és arra, hogy csak egy életünk van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top