nlc.hu
Sztárok

Karikagyűrűt szúrtak ki Hajdú Péter ujján

Hajdú Péter reagált arra, hogy már házasok lennének gyermeke anyjával

Bár úgy tudni, hogy Hajdú Péter és szerelme még csak az esküvőszervezésnél tartanak, az ujjaikon látható karikagyűrűk láttán a rajongók elgondolkoztak. Most azonban maga a műsorvezető árulta el, hogy mi a helyzet a kapcsolatukban!

Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter már jó ideje tervezgetik, hogy hivatalosan is örök hűséget esküsznek egymásnak. A Frizbi műsorvezetője elárulta, hogy már javában tervezik a nagy napot, sőt már körvonalazódik is, hogy milyennek szeretnék.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Már meg is volt az esküvő?

„Az biztos, hogy megadjuk a módját. Meseszép helyszínen tartjuk majd és legalább száz fős násznéppel szeretnénk együtt bulizni a lagzin. Ez egyébként az egyik oka annak, hogy még keressük a tökéletes időpontot” – árulta el korábban a műsorvezető, akinek ujján most azonban egy karikagyűrű tűnt fel az Összezárva című online műsorban, így a rajongók gyanakodni kezdtek, hogy talán már meg is volt a esküvő. 

Hajdú Péter azonban tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, hogy szó sincs titkos menyegzőről.

Nem házasodtunk össze, eljegyzési gyűrű van mindkettőnk ujján. Szeretnénk az életünket összekötni Eszterrel, az esküvő most már hamarosan várható. Nagy tervezésben vagyunk, mert szeretném megadni a módját. 

– mondta, azonban terveiket jelentős mértékben nehezíti az, hogy párjával mindketten rengeteget dolgoznak. 

Mesebeli lakodalom

„Eddig nem volt időnk kellő mértékben a nagy napunkra koncentrálni. Egyrészt a tavalyi év folyamán beindult Eszter franchise-vállalkozása, és olyan jól működött, hogy Eszti mára már húsz üzlet tulajdonosa. Én pedig év elején kezdtem el dolgozni a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszprojekten, aminek Roy Jones Jr., a világhírű bokszoló az arca. Hozzám tartozik tíz ország PR-kommunikációja, a streaming és a televízió is, szóval rengeteg a munka. Úgy gondolom, hogy nem sürget sem a török, sem a tatár. Szeretnénk emlékezetessé tenni az esküvőt, ez pedig komoly előkészületeket igényel. Én lennék a legboldogabb, ha idén szeptember környékén sor kerülne rá, de még bármi közbeszólhat…” – mondta a Star magazinnak a műsorvezető.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top