Számmisztika segítségével teszi rendbe az életét Miló Viki

F.C. | 2024. Április 22.
Mostanában csupa rossz dolog történik az exbokszolóval.

Numerológushoz fordult Miló Viki. Az egykori világbajnok bokszolónak az utóbbi években sok nehézséggel kellett megküzdenie, most a számmisztika segítségével keresi a válaszokat – írja a Blikk.

Numerológussal teszi rendbe az életét Miló Viki – Forrás: RTL / Reggeli – videó (2024.02.19.-i adás)

“Kíváncsi voltam, miért ez az utam, miért kell mindig harcolnom. Mostanában rengeteg rossz dolog történik velem, válaszokat kerestem” – mesélte a bulvárlapnak Miló Viki, aki számos témában választ kapott. A numerológus azt is elárulta neki, hogy a számaiba volt kódolva a siker, ugyanakkor van még hova fejlődnie.

“Júniustól új időszak köszönthet be az életembe, ha megfogadom a tanácsait. (…) Nagytakarítást kell végeznem az életemben, lejjebb adni a maximalizmusomból, és szemléletmódot váltani” – magyarázta a 45 éves exsportoló, hogy mire világított rá a szakember. Az is kiderült Miló Viki számára, hogy ha hajlandó változni, akkor rátalálhat a boldogság: “Szabadjára kell engednem az érzelmeim, hogy be tudjon lépni az életembe ez a férfi”.

A korábbi bokszoló évek óta szingli. Idejét többnyire az edzőteremben és a kutyái ( 8 csivava!) társaságában tölti, ismerkedni csak nagyon ritkán szokott. Az igazi nagy szerelem 2023-ban is elkerülte, a munkájában viszont sikeres évet zárt. Arról, hogy vajon miért várat magára a szerelmi élete, a következőket nyilatkozta pár hónapja: “Nekem a kapcsolataim főként a kutyáimmal van, imádom a kutyáimat”. 

Exit mobile version