nlc.hu
Sztárok

Miló Viki rendhagyó kapcsolatban él

Miló Viki: „Van férfi az életemben, de tudom, hogy nem ő az igazi”

Szerelemnek indult, de nem az lett belőle.

Miló Vikinek nincs szerencséje a férfiak terén. A sikeres sportoló tisztában van vele, hogy mindig rosszul választ, hol egy barátjába szeret bele, hol pedig kétgyermekes férfit választ, akiről elmondja, nincs jövőjük együtt. Most ismét egy olyan kapcsolatban van, amiről tudja, hogy nem megfelelő. 

Miló Viki

Miló Viki a Mokká[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ban

Az egykori ökölvívó a Mokkában mesélt nem mindennapi kapcsolatáról. 

„Van férfi az életemben, mert egy egészséges felnőtt nő vagyok, de nem élek párkapcsolatban. Tudom, hogy talán nem ő az igazi, de nagyon jó és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást, 20 éve ismerjük egymást. Nagyon jó a kapcsolatunk, de együtt élni nem tudunk. Nyilván a kapcsolat úgy indult, hogy talán szerelem lesz belőle. Jól érezzük magunkat, mindketten nyitottak vagyunk a magunk módján a kapcsolatokra. Ha jön valaki az életünkbe, akkor örülünk a másik boldogságának. Szerintem ehhez fel kell nőni, és nem a társadalmi normáknak akartam sosem megfelelni” – magyarázta Viki, majd arra is kitért, hogyan éli meg, hogy most ünnepelte 45. születésnapját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top