nlc.hu
Sztárok

Miló Viki a rosszfiúkat szereti

Miló Viki nem bírja elviselni a jófiúkat: „Aki kedves, okos, amellett nem kapok levegőt”

Legalább tudja magáról.

Miló Vikinek nincs szerencséje a férfiak terén. A sikeres sportoló tisztában van vele, hogy mindig rosszul választ, hol egy barátjába szeret bele, hol pedig kétgyermekes férfit választ, akiről elmondja, nincs jövőjük együtt. Mindezek ellenére sem tud azon változtatni, hogy másként álljon a kapcsolatokhoz, azt viszont már tudja, honnan ered a probléma. 

Miló Viki

Fotó: Instagram

„Nem találtam még meg azt az embert… Visszagondolva, amit már szakemberekkel is kitárgyaltam, mindig az a problémám, hogy édesapám egy nárcisztikus személyiség, és nyilván én is ugyanezekhez vonzódom. Pont emiatt nem sikerülnek a kapcsolataim. Nekem az a komfortos, ha állandóan azt mondják, hogy »nem vagy elég jó«, »nem, ezt nem jól csináltad meg«, vagy ha irányítanak – fogalmazott Viki a Palikék világa by Manna című műsorban. – Elmondanám, hogy ez az örök elégedetlenség, amit kaptam otthonról, az vitt előre a sportban, mert mindig meg akartam mutatni. De a párkapcsolatokban az a baj, hogy ezekhez a típusú férfiakhoz vonzódom, és előbb vagy utóbb betelik a pohár, és azt mondom: »Viki, térjél észhez, mert ennél többet érsz.«”

Arra a kérdésre pedig, hogy ha átlátja a dolgot, miért nem lép ki a rossz kapcsolatokból, meglepő választ adott. „Mert aki meg kedves, okos, amellett nem kapok levegőt. Mert ugye az nem komfortos, az nem ismerős, ha valaki jó fej velem, vagy a tenyerén hordoz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top