nlc.hu
Sztárok

Miló Viki szörnyű utazásáról mesélt

Rémálommá vált Miló Viki nyaralása: „Jogi útra fogom terelni a dolgokat”

Majdnem elmaradt a világbajnoki szereplésük is.

Miló Viki a legsikeresebb magyar női ökölvívó, aki nem olyan régen Madridba utazott három kutyájával a 2020-as – korábban elmaradt – tenyésztői világbajnokságra. Viki nagyon várta már a vb-t, viszont az odavezető útja egészen drasztikusan alakult, amiről a Mokkában mesélt bővebben. 

Miló Viki

Miló Viki a Mokkában

Münchenig minden szuper volt. Amikor leszálltunk, már kiírták, hogy késik egy fél órát a gép. Majd fölszálltunk a gépre, azt hittük, hogy minden rendben lesz. Két és fél órát ültünk a gépen, a kutyákhoz hozzá sem lehetett nyúlni. Reggel 5 óra 40 perckor csekkoltunk be, és végül 18 óra 18 perckor regisztráltunk egy QR-kód alapján. Ugyanis amikor leszálltunk a repülőről Madridban, fél órát vártunk a csomagokért, és közölték, hogy nincsenek meg a csomagjaink, és kiraktak egy QR-kódot, hogy az alapján regisztráljunk. Jegyzőkönyvet nem vettek fel, senki nem állt velünk szóba. Valószínű, hogy jogi útra fogom terelni a dolgokat. Mert addig a kutyákat ki sem lehetett venni a boxból” – mesélte Viki, aki napokkal később kapta csak megy a bőröndjét, az egyik barátnője viszont azóta sem. Hozzátette, a három órás útból 11 órás lett, ami a kutyáknak is borzasztó volt.

Mivel mindenük a bőröndökben volt, Viki az internet népéhez fordult segítségért. „Azonnal kiírtam internetes oldalakra, hogy valaki segítsen. Van-e olyan ismerősöm, aki tud kölcsönadni sampont, hajszárítót, mindent. Óriási segítség érkezett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top