nlc.hu
Sztárok

Megszólalt a Házasság első látásra Andrisa

A szakítás után megszólalt a Házasság első látásra Andrisa: „Merre vigyen az utam…˝

Saját Instagram-oldalán tette fel a nagy kérdést a Házasság első látásra igencsak megosztó szereplője, Andris.

Házasság első látásra legviharosabb párja kétségkívül Petra és Andris. Bár Petra mindent megtett a házasságért, amihez az első pillanattól kezdve igencsak negatívan állt hozzá Andris, úgy tűnik, a férfi éppen a vége előtt adta fel

Andris és Petra a Házasság első látásra című műsorban

Andris és Petra a Házasság első látásra című műsorban (Fotó: TV2)

Viharos kapcsolat

Azt kijelenthetjük, hogy Andris viselkedésével valószínűleg nem lopta be magát a nézők szívébe. A férj sokszor ugyanis nem megfelelő módban és stílusban beszélt feleségéről, sokszor nevezte taszítónak, sőt kamerák előtt még azt is közölte vele, már a gondolatától is rosszul van, ha ott van a közelében. 

„Most gyorsan pakold össze a cuccaidat – adta ki az utasítást a mintaférj, amire Petra jogosan kérdezett vissza, mibe pakoljon. – Amibe akarod, vidd kézbe, de innen menj el.” 

A különválás után pedig a következőféleképpen értékelték kapcsolatuk alakulását:

„Ebből nagyon sokat tanultam, és azt erősítette meg bennem, hogy mindenféleképp akarjuk megbeszélni a dolgokat, még ha nem is az a cél, hogy folytatjuk. Úgy zárjuk le, hogy mindenki egy szép pontot tudjon rakni ennek a végére – magyarázta Andris, Petra pedig ebben a helyzetben már nyersen kimondta a véleményét. – Azt gondolom, hogy egy férfi nem beszélhet így egy nővel.

˝Merre vigyen az utam…˝

Míg a műsor nézői között az egész országban forrtak az indulatok, Andris nem tűnt el a világ szeme elől, hanem saját közösségi oldalára posztolva egy kérdést is feltett rajongóinak. Egy vagány Audi autó előtt pózolva, laza – de mégis összeszedett – szettben, láthatóan kisimultan, azt kérdezte rajongóitól, hogy ˝Merre vigye az útja˝, majd afelől is érdeklődött, hogy melyik településből nézik éppen a posztját. 

Negatív vélemények ide vagy oda, úgy tűnik Andrist rengetegen követik az ország minden tájáról, a hozzászólásokban ugyanis Zalaegerszegtől egészen Miskolcig mindenféle település olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top