Sztárok

Bioritmus alapú táplálkozás szuperkásával

A szuperélelmiszerek és a bioritmus alapú táplálkozás kombinációja még eléggé úttörőnek számít. Az ENERGY új, egyedülálló termékcsaládja azonban bátran ötvözi nyugati tudományos ismereteket és a hagyományos kínai orvoslás (HKO) alapelveit.

Bioritmus alapú táplálkozás szuperkásával

Az ENERGYFOOD szuperkásák igazodnak a szervezet tápanyagigényéhez és bioritmusához, vagyis a megfelelő időben képesek biztosítani testünk számára a gondosan kiválogatott, tökéletesen feldolgozott és egymással kölcsönös harmóniában álló, esszenciális összetevők mixtúráját.

Mit nevezünk szuperélelmiszernek?

Azok a természetes élelmiszerek a szuperételek, amelyek kiemelten gazdagok az emberi szervezet ideális működéséhez elengedhetetlen vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban, rostokban és más tápanyagokban, ezeknek köszönhetően pedig, támogatják az izomépítést, és az egészségmegőrzésben is kiemelkedő szerepet töltenek be.

BUDDHA esszencia – szuperkása

Az ENERGYFOOD szuperkása alapját gluténmentes zabpehely képezi, maláta formájában (beáztatott, csíráztatott, majd szárított zabszemek), a könnyebb emészthetőségért. A kása gazdag fehérjetartalmáról és megfelelő zsírtartalmáról a zabpehely mellett, tiszta kókusztej, Tibeti-fennsíkról származó kínai ördögcérna – goji bogyó és a Piemonti, kiváló minőségű mogyoró gondoskodik.  

Bioritmus alapú táplálkozás szuperkásával

Mivel a kása kémiai anyagoktól, adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes, így nem tartalmaz glutént, sem állati eredetű tejet, sem hozzáadott cukrot. Gazdag viszont kalciumban, nátriumban, káliumban és cinkben, de emellett A-, C-, E-vitamint, antioxidánsokat, enzimeket, valamint emésztésjavító, oldhatatlan rostokat tartalmaz. Koffein-, teobromin-, oxalát- és allergénmentes.

Édeskés ízét a kevés kókusszal megspékelt, liofilizált, édesítőszer nélküli banánpornak, a goji bogyóknak és az enyhén pirított szentjánoskenyérnek, vagyis karobnak köszönheti, kiegészítve a kínai ehető krizantém, mint gyógynövény jótékony hatásaival. Ízvilágát pikáns, fűszeres, az ún. pumpkin spice fűszerkeverék határozza meg (fahéj, szegfűbors, feketebors, szegfűszeg, szerecsendió, vaníliat és gyömbér), amit szárított citrom és finomítatlan tengeri só tesz még különlegesebbé.

Bioritmus alapú táplálkozás szuperkásával

A BUDDHA esszencia szuperkása a Fém elemhez tartozó készítmény. Felmelegíti testünk középpontját. Védheti az immunrendszerünket, energiát adhat, és támogathatja tüdőnk valamit a vastagbelünk működését.

A kása teljes értékű reggeliként, de energiát adó, finom tízóraiként vagy uzsonnaként is fogyasztható.

Könnyen és gyorsan elkészíthető, így magunkkal vihetjük munkába, iskolába, vagy utazásainkra.

Bioritmus alapú táplálkozás szuperkásával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top