nlc.hu
Sztárok
Tisztázta a pletykákat Marics Peti állítólagos barátnője

Tisztázta a róluk szóló pletykákat Marics Peti állítólagos barátnője

Tiszta vizet öntött a pohárba a Marics Petivel hírbe hozott énekesnő! Binhky-t nagyon felkavarta a hír, mikor megtudta, hogy mivel vádolják őt.

Marics Peti neve a napokban merült fel egy érdekes pletykában: egy Reddit-felhasználó azt állította, hogy látta Maricsot az egyik osztrák bevásárlóközpontban, ahol nem volt egyedül, kísérője egy magyar énekesnő, Binhky volt. A szintúgy zenéléssel foglalkozó lány most megtörte a csendet és elárulta, mi igaz a pletykákból, amik manapság róla keringenek. 

Marics Peti cáfolja a pletykákat

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Binhky a Borsnak elmondta, honnan eredhet a  pletyka és állítja, hogy semmi köze nincs Maricshoz.

„Követjük egymást Instagramon, ez igaz, de ebből nem kell semmilyen következtetést levonni. A hírnek semmilyen alapja nincs, nem vagyunk együtt Petivel, nincs köztünk semmi és még csak nem is találkoztunk. Ha találkoztunk volna, biztos készült volna fotó rólunk.  Amikor látni véltek bennünket Bécsben, Peti megkeresett, mert azt hitte, hogy találkoztam valakivel, aki hasonlít rá. Én leírtam neki, hogy ugyanezt hittem: hogy biztos ő találkozott valami ázsiai lánnyal, akivel összekeverhettek engem. De egyikünkkel sem történt hasonló, sőt nem jártunk Bécsben sem. Többen alá tudják támasztani, hogy Magyarországon voltam az említett időszakban, Marics Peti pedig az Insta sztorija alapján Rómában volt ekkor.” – tisztázta az énekesnő, aki szerint az lehet az egész háta mögött, hogy valaki bántani akarhatta őt, ugyanis még a vőlegényét is belekeverték az ügybe. 

Egy rosszakaró mesterkedése volt mindez?

„Az esik a legrosszabbul, hogy a vőlegényem nevében szerkesztettek olyan hozzászólást, amit nyilvánvalóan nem ő írt. Ezzel a megfogalmazással, tele nevetséges helyesírási hibával, egy értelmes felnőtt ember rájöhet, hogy ezt valószínűleg egy kislány írta, nem pedig egy 27 éves, orvosi egyetemet végzett férfi. Ő egyébként is privátban él, nem használja az Intagramot és semmilyen közösségi felületet sem.” – tette hozzá az énekesnő , aki  azonban elismerte, hogy a Reddit posztnak annyi igazságalapja van, hogy 11 év után valóban szakított a vőlegényével, azonban nem egy harmadik fél miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top