nlc.hu
Sztárok
Trokán Nórában törést okozott, hogy gyerekként elszakadt az édesanyjától

Trokán Nórában nagy törést okozott, hogy gyermekkorában elszakadt az édesanyjától

A színésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt Geszti Péternek szülei válása kapcsán.

Szülei válása után Trokán Nóra az édesapjánál maradt, akiről Geszti Péternek óriási szeretettel mesélt az Adom a napom stúdiójában. 

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

A szüleim így döntöttek, de megbeszélték velünk is. Igazából azért, hogy még egy amúgy is eléggé nagy trauma még azzal ne tetőzzön, hogy ne kelljen teljesen új helyre vidékre mennünk, a nulláról kezdve… Visszanézve ez így volt a legjobb. – árulta el a színésznő, akiben őszinte bevallása szerint azért okozott némi törést az, hogy elszakadt az édesanyjától. 

Most már hála Istennek erről tudunk beszélni már és tudunk őszintén beszélni arról egymásnak, hogy ez kinek mit jelentett… Most már én is azt mondom, hogy ezt az egészet a rendes helyére tettem magamban, úgy át lett mosva. – folytatta Nóra, aki amiatt nagyon hálás, hogy teljesen vissza tudta építeni a kapcsolatát az édesanyjával. Azt azonban nem tagadja, hogy volt egy olyan időszaka, amikor nem tudott annyira együtt ˝rezegni˝ az édesanyjával. 

Fel kellett dolgoznom ezt az elhagyást, az elválást. És csak úgy tudtam, hogy ki kellett jöjjön a harag, mert nem jött ki egész gyerekkoromtól. Ez ki kellett, hogy dolgozódjon. Meg kellett értenem, hogy ő milyen ember… És nem mondom, hogy ez egy könnyű sztori.

– árulta el a nézőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top