Marics Peti és Pető Brúnó után szabadon: Műsorvezetők, akik más pályán kezdték

nlc | 2024. Május 06.
Marics Peti és Pető Brúnó az éneklés mellett a napokban műsorvezetőként is sikerrel rabolták el a közönség szívét. De nem ők az egyedüli karrierhalmozó sztárok.

A Zsákbamacska új évada izgalmasan alakul, és ez elsősorban a műsorvezetőváltásnak köszönhető. Majka és Pápai Joci után ugyanis ezúttal két csapat váltja egymást, akik közül sokan most először váltak egy show házigazdáivá. Gondolunk itt például Marics Peti és Pető Brúnó duójához, akikhez Stana Alexandra is csatlakozott. Vagy T. Dannyre, akinek a már veteránnak számító műsorvezető, Szente Vajk lett a társa. 

Fotó: TV2 Sajtószoba

Olyan sztárok tehát, akiket korábban egy teljesen más pályán ismerhettek meg a rajongók. Ez azonban nem egyedi jelenség Magyarországon: számos színészről, énekesről derült ki, hogy kiváló műsorvezetők is. Így közülük sokan karriert váltottak, míg mások inkább halmozzák az élvezeteket. Őket gyűjtöttük össze az alábbi galériában a teljesség igénye nélkül.

Nézd meg, kikről van szó!

ember márk nlc

Ember Márkot színészként ismerhettük meg, május 6-ától azonban műsorvezetőként is látható a Reggeliben. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Stana Alexandra nlc

Pető Brúnó és Marics Peti mellé Stana Alexandra csatlakozott a Zsákbamacskában - vele eredetileg a Dancing with the Stars profi táncosaként találkozhattak a nézők. (Fotó: TV2 Sajtószoba)

T. Danny nlc

A rapper, T. Danny szintén új kihívások elé nézett, és zsákbamacskás műsorvezető lett. (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Járai Máté nlc

Járai Máté szintén a színészből lett műsorvezetők táborához tartozik. (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

Kasza Tibi nlc

Kasza Tibi olyan rég vezet különféle műsorokat (most éppen a Szerencsekereket), hogy szinte el is felejtettük: a Crystal frontembere volt egykor. (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Miller Dávid nlc

Énekes, színész, szinkronszínész...és amúgy műsorvezető is. Van valami, amihez Miller Dávid nem ért?!(Fotó: RTL Sajtóklub)

Szabó Zsófi nlc

Szabó Zsófit sokáig az RTL Reggeliben láthattuk, idén azonban átigazolt a Mokkához, ezzel visszatérve a TV2-s gyökereihez: színésznőként debütált ugyanis még a Jóban rosszban című sorozatban. (Fotó: TV2)

Csobot Adél nlc

Csobot Adél bár énekesnőként futott be az X-Faktorban, hamar műsorvezetésre váltott. Legutóbb a Sztárbox csapatát erősítette. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

Stohl András nlc

Stohl András amellett, hogy a mai napig az egyik legelfoglaltabb színészünk (és szinkronszínészünk), közel 25 éve műsorvezetőként is stabilan számíthatnak rá a nézők. (Fotó: TV2)

Kiss Ramóna nlc

Lehet, hogy a Barátok közt Zsófijaként ismerte meg az ország, de Lékai-Kiss Ramóna már évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezető a képernyőn. (Fotó: TV2)

Exit mobile version