nlc.hu
Sztárok

Várandós magyar hírességek tehetségkutatókban

Ragyogó magyar hírességek, akik várandósan zsűriztek tehetségkutatókban

Szerencsére elmúltak már azok az idők, amikor „lekeverik” a nőket a képernyőről, csak mert gyermeket várnak. Olyan magyar hírességeket mutatunk, akik kerekedő hassal zsűriztek tehetségkutató versenyeken.

Lajtai Kati, Lipta Claudia, Tóth Gabi, Nagy Adri, ők azok a magyar hírességek, akik várandósan is színpadra léptek. És milyen jól tették! Mert azt ugye már megszokhattuk, hogy a nők testéről mindig mindenkinek megvan a véleménye, és bár egyre inkább elterjedtebb a testpozitív hozzáállás, azért még ma is sűrűn előfordul, hogy egy-egy hírességet szétszednek a kommentelők pusztán a testi változásaik miatt. Ha lefogynak, akkor anorexiásak, ha pár, vagy sok kilót felszednek, akkor azért kapják az oltást, és ritkábban  az emberek a várandós nők alakját is kritizálják. Ami teljesen érthetetlen!

Kim Kardashianról például rendszeresen írtak a sajtóban, amikor az első gyerekével, North Westtel volt várandós. Sajnos nem pozitív értelemben, a téma főleg a celeb súlygyarapodása volt, egyesek bálnához hasonlították, amikor Kardashian megjelent a MET-gálán egy virágos ruhájában. De 2017-ben Katalin hercegnét sem kímélték a trollok. Vele az volt a hogy „túlságosan lesoványodott”, sőt volt, aki „alultápláltnak” nevezte. Szerencsére ezek a beszólások, annak köszönhetően, hogy minél több sztár áll ki nyilvánosság elé, dolgozik tovább várandósan is, egyre inkább ritkulnak és válik természetessé, hogy bizony a terhesség a hírességek testét is megváltoztatja. És nincs is ezzel semmi baj, hiszen egy új élet növekszik a testükben, furcsa is lenne, ha mindez külsőleg nem látszódna meg.

Itthon a hazai hírességek sem rejtegetik magukat, csak mert gyereket várnak, áprilisban Sáfrány Emese mutatta meg a pocakját. A kisfiúval várandós légtornász a közösségi oldalán közzétette fotójához – melyet a Ripost szúrt ki – nem győztek gratulálni a rajongók.

Más hírességeink is büszkén mutatták meg változó testüket, például tehetségkutató versenyeken zsűriztek így. Mint például Lajtai Kati, Lipta Claudia, Tóth Gabi, Nagy Adri.

Liptai Claudia Sztárban stár

Liptai Claudia a Sztárban sztárban 2016-ban (Fotó: SMAG)

Valamennyien a TV2 nagyszabású show-műsoraiban, gömbölyödő pocakkal léptek a színpadra.

Liptai Claudia, terhes

A TV2 csatorna Sztárban sztár című műsorában zsűrizett várandósan Liptai Claudia (Fotó: smagpictures.com)

A TV2 másik szuperprodukciójában, a Kismenőkben, amelynek az egyik zsűritagja Lajtai Kati volt, a Crystal zenekar egykori énekesnője is várandósan zsűrizett.  

Lajtai Kati várandósan

Lajtai Kati a Kismenőkben (fotó: SMAG)

Ahogy az énekesnő, Tóth Gabi is a Sztárban sztár leszek! című műsorában zsűrizett kerekedő hassal. És milyen jól állt neki.

Tóth Gabi várandósan

Tóth Gabi 2019-ben (Fotó: SMAG)

Emlékezünk csak vissza néhány kép erejéig.

Tóth Gabi, terhesség, zsúri

Tóth Gabi a Sztárban sztár műsorában (Fotó: swagmagazin.com)

Nagy Adri is várandósan zsűrizett a Nagy duettben! Érdekesség, hogy ő akkoriban is hordott elővigyázatosságból szájmaszkot, ugyanis a terhessége ideje alatt többen is megfertőződtek influenzával, és így védte magát a megbetegedéstől. 

Nagy Adri, terhesség, zsúri

Nagy Adri kerekedő pocakjával(Fotó: smagpictures.com)

Fotó: Smagpictures

Tehetségkutatók rejtett kincsei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top