nlc.hu
Sztárok
Volt mentora ezt gondolja valójában Meghan Markle személyiségéről

Volt mentora ezt gondolja valójában Meghan Markle személyiségéről

Alaposan kifejtette, mit is gondol volt munkatársáról, aki időközben az egész világ számára Harry herceg feleségeként vált ismertté.

Bonnie Hammer, az NBCUniversal alelnöke hosszú időn át dolgozott együtt Harry herceg feleségével, Meghan Markle-lel. Harry herceg korábban színésznőként dolgozó neje a mentoráltja volt Hammernek, aki most megosztotta a nyilvánossággal, milyen embernek is ismerte meg a Suits című sorozat szereplőjét.

Hammer szerint Meghan kivételesen keményen dolgozott a próbákon, rendkívül elkötelezett volt és folyamatosan kereste a tanulási lehetőségeket. Elmondása alapján nem félt feltenni a kérdéseit és segítséget kérni, nyitott volt mindig jobbá válni. Hammer külön kiemelte Meghan munkamorálját, ami fontos szerepet játszott abban, hogy felkészülten és hitelesen alakítsa sorozatbéli karakterét, fejlődésére pedig nem csak a forgatások, hanem saját személyisége kapcsán is hangsúlyt fektetett.

Bonnie Hammer méltatása szerint Meghan azért tudott sikeres és meghatározó személyiséggé válni a szórakoztatóiparban, mert kiemelkedő munkaetikával rendelkezik, képes volt megfogadni mások tanácsait, és mindent megtett annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa, mind színészként, mind emberként.
 
Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top