nlc.hu
Sztárok
Schobert Lara és Szekszárdi Tamás szakításának oka

Kiderült: ezért szakított párjával Schobert Lara

Schobert Lara ismerőse mondott el pár dolgot.

Hétfő reggel az nlc is megírta, hogy szakított egymással Schobert Lara és Szekszárdi Tamás labdarúgó. A fitneszedző Instagram-sztoriban jelentette be, hogy kapcsolatuk véget ért, jelenleg egyedülálló, és már vissza is költözött a szüleihez, miközben elég nehéz napokat élt meg. “Hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és, hogy erősebbek legyünk” – írta. A Blikk szerint

Schobert Lara

A szerelmespár. (Fotó: Trenka Attila)

a probléma nem új keletű, egy ideje már a levegőben volt

a szakítás gondolata, miután a Laránál tíz évvel idősebb labdarúgó Pécsre szerződött, ahová párja már nem tartott vele. A lapnak egy, a párhoz közel álló személy elmondta: „Lara egy ideig kétlaki életet élt, hol otthon volt, hol a párjánál.

Amikor Tamás Kazincbarcikára szerződött, minden hezitálás nélkül vele tartott, majd elkezdett ott is berendezkedni. Fitneszoktatóként dolgozott, és hamar feltalálta magát az új közegben is. Ám amikor Pécs került szóba, úgy érezte, mindent elölről kellene kezdenie.

Noha a távkapcsolat is szóba került,

ez csak egy ideig működött, a távolság felemésztette a szerelmet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top