Ismét visszaéltek Bódi Guszti nevével, döbbenetes csaláshoz használják a személyazonosságát

F. B. | 2024. Május 14.
A zenész nevével újfent megpróbálnak visszaélni a nyerészkedni vágyó csalók.

Bódi Guszti ismét egy internetes csalás áldozata lett. A mulatós sztár nevét ugyanis arra használják, hogy egy nyereményjátékot népszerűsítsenek vele, melynek lényege, hogy a csalók elhitetik az emberekkel, hogy Bódi Guszti osztogatna el az arra érdemes követői között kétszázezer forintot, pusztán nagylelkűségből.

Fotó: Fülöp Dániel

Nem először éltek vissza a nevével

Az újabb csalást már a zenész felesége, Margó is megelégelte és végső elkeseredettségben egy felhívást tett közzé a Facebookon, amiben arra kéri a rajongókat, hogy semmiképp se dőljenek be ennek az egésznek!

Felhívás! Kérlek titeket, ne dőljetek be a TikTokon a nevünkkel, fotónkkal futó nyereményjátékoknak. Nincs semmilyen játék, nincs kétszázezer forint osztogatás.

„Leszedik a Facebookról a fotókat. Jelenthetjük, de egyet tiltanak csinálnak másikat! Addig mindig úgy lesz, amíg lesznek emberek, akik elhiszik, hogy ha megállítanak egy „futó barackot”, Bódi Guszti utal nekik kétszázezret. Amúgy hogy lehet ilyet elhinni?” – írta meg közösségi oldalán Margó. 

Sajnos azonban nem ez volt az első eset, hogy visszaéltek Guszti nevével, tavaly karácsonykor majdnem négy millió forintnak megfelelő összeggel kecsegtettek a követőknek a nevében. 

„Ünnepekkor mindig előkerülnek a csalók, akik visszaélnek a nevemmel. Margó és Csabi nem győzik kiírni a saját oldalukra, hogy senki dőljön be. És mégis!” – nyilatkozta akkoriban a Borsnak.

Exit mobile version