nlc.hu
Sztárok
Bódi Guszti elvált a nejétől

Csak most vált el, de máris békülne Bódi Guszti

Még friss a tinta a papírokon, de a fiatalabbik Guszti a békülésen gondolkodik.

Bódi Guszti legidősebb fia, “Kis Guszti”, a Borsnak beszélt arról, hogy nejével hullámvölgybe került a házasságuk, és hivatalosan is elváltak.

Az Adrival történt szakítás lelkileg nagyon meggyötörte az énekest, aki vidékről visszaköltözött a szüleihez. Adrival elváltunk! Ez már hivatalos, a bíróság is kimondta…Egyikünk sem tett semmi olyat, ami okot adott volna a válásra. Tudom, hogy ez most fura kijelentés, de tényleg így van. Ő is, és én is 15 évig hűségesek voltunk egymáshoz. Mellette soha nem néztem félre, nekem ő volt a mindenem. Ő egy nagyon szép lány, gyönyörű a lelke is. Tökéletes volt a kapcsolatunk, egyetlen napot nem töltöttünk külön az elmúlt években, de mégis elmentünk egymás mellett. Talán, ami elindított minket ezen a lejtőn, az a családi mizériánk volt, még a Séfek séfe kapcsán. Az rengeteg problémát szült, amiket nekem kellett megoldanom. Ez vezetett el addig, hogy egyre többet vitáztunk, és végül úgy döntöttünk, hogy külön kell folytatnunk” –  magyarázta Kis Guszti, aki a fájdalom ellenére is próbálom pozitív lenni, és bízik benne, hogy a bírósági döntés ellenére, egyszer még kibékülnek a volt feleségével.

Kis Guszti és felesége

Kis Guszti és felesége (fotó: TV2)

“Újrakezdem a karrieremet, de Adrival is szeretném újrakezdeni…Most egyelőre édesanyámon keresztül kommunikálunk egymással, mert annyira frissek a sebek, hogy nem szeretnénk még nagyobb fájdalmat okozni egymásnak. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a házasság egy életre szólt Adrival, hiába papíron már nem vagyunk együtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top