nlc.hu
Sztárok

Elköltözött nejétől a kis Bódi Guszti

Válságban a kis Bódi Guszti házassága, elköltözött a nejétől a zenész

Új életet kezdett egy új városban.

Nehéz időszakon megy most keresztül Bódi Guszti legidősebb fia, a kis Guszti. Elköltözött a feleségétől, sőt Gyula városát is elhagyta: felköltözött Budapestre, hogy új életet kezdjen – írja a Bors. A közösségi oldalán már semmi sem utal arra, hogy Adrival egy pár lennének, sőt a családi állapotát „bonyolult kapcsolatban”-ra változtatta.

Történt egy komoly változás az életemben hónapokkal ezelőtt, és nem titok, hogy Adrival jelenleg külön vagyunk. Ez most egy nehéz időszak mindannyiunk számára” – vallotta be a bulvárlapnak a 2022-es Séfek Séfében is bizonyító Guszti, aki arról is beszélt, hogy a családja és a barátai mindenben támogatják. Elmondása szerint még ő sem tudja, hogy alakul a kapcsolatuk, mit hoz számára a jövő. 

a kis Bódi Guszti

A kis Bódi Guszti és felesége, Adri a Séfek Séfében – Forrás: TV2 / Séfek Séfe – videó (2022.09.05.-i adás)

Mint arról korábban írtunk, a kis Guszti és a Bódi család között hosszú ideig mosolyszünet volt. Évekig nem beszéltek egymással, az ifjabb Bódi Guszti bele is betegedett abba, hogy kitagadta a családja. Legalábbis ő így fogalmazott egykor, de az öccse, Bódi Csabi szerint ilyenről szó sem volt. Mindenesetre az idő begyógyította a sebeket: a családi hadakozás már a múlté. A testvérek a békülést tavaly februárban egy szűk körű családi rendezvénnyel ünnepelték meg.

A kis Guszti és Csabi szülei, Bódi Guszti és Bódi Margó amúgy már 50 éve boldog házasságban élnek. Ők úgy vélik, kapcsolatuk alapja a kölcsönös tisztelet és szeretet: „Mi nem engedjük kialudni a tüzet, és mindig teszünk rá egy kis fát. Nehogy már 60 évesen ne legyen semmi!….  „Én sosem kértem számon Gusztit, hol volt, megcsalt-e, mert az évek során megalapozta a bizalmam. Inkább enni adtam neki, és megkérdeztem, jól érezte-e magát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top