nlc.hu
Sztárok

Bódi Gusztáv kibékülne a családjával

Bódi Guszti legidősebb fia szeretne kibékülni a családjával

Gusztáv fátylat borítana a múltra.

Bódi Guszti és Bódi Margó legidősebb fia, Gusztáv most került be a köztudatba, amikor is jelentkezett a Séfek Séfe című műsorba, ahol azzal kezdte, hogy mesélt a családi viszályukról

Bódi Guszti és Margó

Bódi Guszti és Margó Fotó: RTL Magyarország

Állítása szerint szülei eltávolodtak tőle és nem foglalkoztak vele, pedig ő is szeretett volna a családdal muzsikálni. Idősebb Bódi ezt természetesen tagadta és csak annyit fűzött fia nyilatkozatához, hogy sajnálja, hogy Gusztáv eltávolodott a családtól, de az nem az ő hibájuk. 

„Ország-világ úgy tudja, hogy ez a család arról híres, hogy összetart és együtt vagyunk, de nem egyszer földbe tiportak, és kétszer ki is lettem tagadva. Nem kaptam meg a kellő figyelmet, és ez nagyon rosszulesett vallotta be most az ifjabb Bódi Guszti, akinek minden vágya, hogy újra egyesüljön a széthullott Bódi család. – Nem mindenki tudja kezelni a sztársággal és a hírnévvel járó dolgokat, a szüleim egy ideig ezt nagyon jól kezelték, de aztán mindennek vége lett. Kisebb-nagyobb nézeteltéréseink voltak, és nem tudtunk közös nevezőre jutni, de jó volna, ha látnák, én is képes vagyok arra, amire ők, és azt is, hogy nem kellett volna lemondaniuk rólam. Én szeretnék békülni!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top