nlc.hu
Sztárok

Bódi Margó unokái

Érintetlen lányt keres Bódi Margó 23 éves unokája, Gusztika már nagyon házasodna

A Bódi házaspár legidősebb unokája egyelőre nem találja a hozzá illő lányt.

Bódi Margónak és férjének, Gusztinak 5 unokája van. Ugyan nehéz szívvel, de a nagyszülők mára elfogadták, hogy az unokák nem minden családi hagyományt visznek majd tovább – írja a legfrissebb Story magazin.

Bódi Margó

Bódi Margónak a 2 fiától 5 unokája született – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Nálunk, lovári romáknál tradíció, hogy a lányok már korán, 16-17 éves korukban férjhez mennek. Evelin (16 éves) azonban ebből nem kér. Tanulni akar, iskola után pedig stewardess szeretne lenni. Ő már nem érti a hagyományainkat, mint ahogy Csabika (19 éves) és Rómeó (12 éves) sem. Egyedül Gusztika (23 éves) az, aki már házasodna, csak a hozzá illő lányt nem találja. Elengedhetetlen számára, hogy a jövendőbelije érintetlen, mégis érett legyen. Tizennyolc alatti ezért szóba sem jöhet, de ennyi idősen már a legtöbb közülünk való lány elkelt” – árulta el a Nicsak, ki vagyok?-ban is szereplő Bódi Margó a Story magazinnak adott interjúban.

Margóéknál talán az a legnagyobb elvárás, hogy a gyerekek jól tanuljanak, és ha már elég idősek, kitanuljanak egy szakmát.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még a Bódi házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top