nlc.hu
Sztárok

Aranyeső újrafeldolgozása

Bódi Csabi az Aranyeső népszerűségéről: „Ez a Jóisten ajándéka volt apukámon és anyukámon keresztül az emberiségnek”

Az Aranyeső című dal hozta meg az igazi hírnevet a Bódi család számára. Bódi Csabi azonban most hozzányúlt a szülei slágeréhez.

Feldolgozták a Bódi család ikonikus slágerét, az Aranyesőt. A napokban debütált Bódi Csabi, Herceg és Mr. Andreas feldolgozásában a dal, amely már most óriási népszerűségnek örvend, különösen a fiatalok körében tarol – írja a Bors.

Bódi Csabi

Bódi Csabiék modern köntösbe öltöztették a ’95-ös slágert – Forrás: TV2 / Drágám, add az életed! – videó

Bódi Csabi a bulvárlapnak elárulta, mit szólt az édesapja ahhoz, hogy hozzányúltak a ’95-ös szerzeményhez. “Ha bulizni megy valaki, az Aranyeső egy kötelező dal, szerintem. Arról nem is beszélve, hogy mikor a koncertekre megyek, látom, hogy már a 3-4 éves gyerekek is kívülről tudják, éneklik velünk. Ez a Jóisten ajándéka volt apukámon és anyukámon keresztül az emberiségnek” – áradozott az eredeti slágerről Bódi Csabi, aki engedélyt kapott az apjától az ikonikus dal feldolgozására. “Minden munkafolyamatot megmutattunk neki, és a Faternak áment kellett mondania mindenre” – mesélte a zenész.

Elmondása szerint hónapokig dolgoztak a dalon. “A munka nagyon sok időt vett igénybe, mert óriási tisztelettel és szeretettel nyúltunk ehhez a dalhoz” – magyarázta Bódi Csabi.

A sláger új verziója tényleg nagyot ment: 8 nap alatt már 319 ezren látták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top