nlc.hu
Sztárok

Rendeződtek a viszonyok a Bódi családban

Rendeződtek a viszonyok Bódiéknál: „Azon vagyunk, hogy helyreálljon a családi béke”

Hosszú évek után újraegyesül a família.

Bódi Guszti fia, a kis Guszti végső elkeseredésében jelentkezett tavaly a Séfek Séfébe, hiszen azt gondolta, hogy a nyilvánosság bevonásával végre rendezheti a viszonyt szüleivel és testvérével. „Nálunk is voltak összezörrenések a hiúságaink miatt. Évek óta nem beszéltünk egymással és úgy érzem, ennek egyik oka, hogy nem tudtam velük tartani a lépést. Ez különösen azért fáj, mert számomra ők a legnagyobb emberek ezen a világon!” – mondta akkor Guszti, aki nem azt a választ kapta, amit várt.

Bódi Csabi

Fotó: Olajos Piroska

Azóta csend van a dologgal kapcsolatban, most azonban kiderült, hogy valószínűleg hamarosan rendezni tudják a nézeteltéréseket. „Hála Istennek jó a viszonyunk, beszélünk egymással, üzeneteket is szoktunk váltani. Sajnos a távolság miatt nem tudunk találkozni egymással, ráadásul a szüleim most kint vannak Thaiföldön, de márciusban, amikor hazajönnek, rendeződni fog a dolog. Azon vagyunk, hogy helyreálljon a családi béke” – részletezte a Borsnak Bódi Csabi, majd hozzátette, a konfliktus nem volt olyan súlyos, hogy visszafordíthatatlan lett volna.

„A bátyám megbotlott, nem úgy sült el a műsorban tett nyilatkozata, ahogyan azt elképzelte, de ahelyett, hogy sárba döngöltük volna, mi kiemeljük. Ez a család. Nagyon szeretjük őt! Hogy is tagadhatnánk ki őt, amikor a szüleim arra áldozták fel az életüket, hogy biztosítsák a jövőnket és tisztességgel, becsülettel felneveljenek minket?” – fogalmazta meg Csabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top