nlc.hu
TV-sztárok

Szent a béke a Bódi családban

Megoldódott Bódiék viszálya, kibékült a családjával az ifjabb Bódi Guszti

Újra egymásra talált a két testvér.

Évekig nem beszéltek egymással, az ifjabb Bódi Guszti bele is betegedett abba, hogy kitagadta a családja. Legalábbis így fogalmazott még néhány hónappal ezelőtt, de öccse, Bódi Csabi szerint ilyenről szó sem volt. Mindenesetre az idő mostanra begyógyította a sebeket: a családi hadakozás már a múlté. A testvérek a békülést egy szűk körű családi rendezvénnyel ünnepelték meg, ahová a Tények Plusz stábját is meghívták.

Bódi család,

Újra szent a béke: Bódi Csabi (b) és ifj. Bódi Guszti (j) – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nem csak az ünnepeltekről szól ez a mai este, hanem arról is, hogy újra megtaláltam a bátyámat, akit nagyon szeretek” – árulta el Bódi Csabi a népes vendégsereg előtt, majd összeölelkezett a testvérével. Ezzel a vallomással nyitotta meg a mulatós sztár azt a szűk körű ünnepséget, amit most nagy jelentőséggel bír a Bódi család életében. Hosszú idő után ugyanis most véget ért egy szomorú korszak: kibékültek bátyjával, az ifjabb Bódi Gusztival.

A testvérek most már szeretetben és harmóniában ünneplik gyerekeik születésnapját, de az elmúlt években ez nem volt mindig így. Elmondásuk szerint nem vesztek össze, csak nem szabadott volna az üzletet és a családot összekeverni. Ez sok nézeteltérést okozott köztük, amiket már nem tudtak megoldani. 

Mostanra azonban az ifjabb Bódi Gusztinak nemcsak az öccsével, hanem az édesapjával is sikerült rendezni a viszonyát. A testvérek most azért vallottak minderről a kamerák előtt, hogy példát mutassanak más családok előtt. “Bármi történhet a családban, de soha nem történhet olyan negatív dolog, amit nem lehet félretenni, nem lehet a tenger mélyére elásni, amit nem lehetne nem megbeszélni. (…) Félreértések mindenhol vannak” – jelentette ki Bódi Csabi, aki azt mondja, nem szeretné a kibékülés szót használni, ő inkább úgy fogalmaz, hogy a testvérével újra egymásra találtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top