nlc.hu
Család

Ezek a párok cáfolják meg Puzsér Róbertet

Puzsér Róbert szerint már nincs holtomiglan-holtodiglan – Ezek a párok bizonyítják, igenis létezik még

Ezek a sztárpárok bebizonyították, hogy létezik az "örökké, míg meg nem haltak".

Pogány Judit pár hete azt mondta Kadarkai Endrének egy interjúban, sajnálja, hogy nem öregedhetett meg korábbi férjével, Koltai Róberttel. „Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem”  – fogalmazott a színésznő, amit korábbi párja nem szeretett volna kommentálni később sem. 

Pogány Judit

Fotó: Schumy Csaba

Puzsér Róbert azonban nem tudta kihagyni, hogy ne mondja el saját meglátásait a színésznő vágyairól. „Pogány Judit számon kéri, hogy minden körülmények között, akárhány kilósan, akármilyen megereszkedett bőrrel ragaszkodunk a másikhoz. De ami a Pogány Juditnak az időskori megereszkedettség, az nem lehet Koltai Róbertnek ez a kis félrelépés?” – tette fel a kérdést az Önkényes Mérvadó című rádióműsorban, majd hozzátette, szerinte a színésznő egy elsüllyedt múltba vágyódik vissza, és ez bizony már nem a 19. század, amikor még holtomiglan-holtodiglan tartottak a házasságok.

Úgy a huszadikban már fel lett találva a válás, a huszonegyedikben meg már ez a rendje, és a kivétel az, ami a tizenkilencedikben zajlott. A kivételhez ragaszkodni és a rendről, a rendszerről tudomást nem venni, lehet, hogy ez borzasztó, de nem a Robi vette el Pogány Judittól az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem.

Ez a világszellem valóban igaz sok esetben, de mi inkább azokat szedtük össze, akik úgy élnek egymás mellett, mint amiről Pogány Judit álmodozik

Bódi Guszti és Bódi Margó  50 éve vannak együtt

Bódi Guszti és Margó

Fotó: TV2

Ők úgy vélik, kapcsolatuk alapja a kölcsönös tisztelet és szeretet. „Mi nem engedjük kialudni a tüzet, és mindig teszünk rá egy kis fát. Nehogy már hatvanévesen ne legyen semmi!….„Én sosem kértem számon Gusztit, hol volt, megcsalt-e, mert az évek során megalapozta a bizalmam. Inkább enni adtam neki, és megkérdeztem, jól érezte-e magát.

Balázs Klári és Korda György 44 éve házasok

Korda György és Balázs Klári

Fotó: Schumy Csaba

Nem minden kapcsolatban van tűz, de ha van, akkor azt életben is lehet tartani. Valójában a mindennapjainkban nekünk nincs időnk veszekedni és egymást cukkolni. Együtt dolgozunk, együtt vannak a privát óráink, közösek a céljaink. Nem esik nehezünkre egymást segíteni és figyelni a másikra. A negyvenhárom évből nagyjából tízet nem voltunk Magyarországon és az is megszínesítette a kapcsolatunkat. Ahol van tűz, ott marad is. Az a differencia, hogy amikor megismerkedtünk, tűzvész volt, 43 év után pedig tábortűz. De ez a természetes. Azt gondolom, két kulturált ember megbeszéli a problémáit egymással és nem a szomszéd asszonynak és barátoknak teregeti ki a szennyest, hanem megoldják a zárt ajtók mögött” – nyilatkozta korábban az nlc-nek Klári. 

Szinetár Miklós és felesége, Hámori Ildikó tavaly ünnepelték az aranylakodalmukat

Szinetár Miklós, Hámori Ildikó

Fotó: Schumy Csaba

Talán az egyik legfontosabb, ami miatt ötven éve ilyen jól működik a házasságunk, hogy nem nagyítjuk fel az apró problémákat. Ilyen például az, hogy én nappal nem fázom, ellenben éjszaka igen. A feleségemnél pedig ez pont fordítva szokott lenni. Igyekszünk nem nagy ügyet csinálni ezekből a dolgokból. Emellett képesek vagyunk elfogadni azt, hogy van, amiben a másik jobb. Például a feleségem sokkal gondosabb a szervezésben, és a lakás berendezéséhez is jobban ért. Ezeket mind ráhagyom.

Esztergályos Cecília és férje lassan 33 éve házasok

Esztergályos Cecília és dr. Fonyódi Péter

Fotó: Olajos Piroska

A rövid házasság titka nem tudom, mi, de mi az urammal, Dr. Fonyódi Péterrel együtt élünk harminchét éve, de harminchárom éve vagyunk házasok. Most szeptember másodikán lesz a házassági évfordulónk. Nagyon sokat köszönhetek neki, mert ezek a balesetek, amik történtek velem az elmúlt két évben, és előtte még kétszer, két évig, rengeteget megtett értem. A lényeg az, hogy szeretni, szeretni, szeretni a másikat, örülni és értékelni. Ha már kompromisszumot kell kötni, akkor már baj van, kompromisszum kell, de inkább ne kelljen” – mondta korábban a Mokkában a színésznő az éppen frissen házasodott Iszak Esztinek. 

Fásy Ádám és felesége, Marika 30 éves házasok

Fásy Ádám és felesége, Marika

Fotó: Olajos Piroska

Ádám a mai napig dicséretekkel árasztja el feleségét és korábban azt is elárulta, mi a hosszú házasság titka. „Az, hogy együtt éljük meg azokat az örömöket, amelyeket a sors dobott nekünk, és a bánatokat is, sajnos voltak bánatok is. De együtt vagyunk, és együtt éljük meg, egymás szeretetével. Átöleljük egymást és megoldjuk a problémákat. Mindig azt mondom, hogy problémamegoldónak kell lenni, és nem pedig gerjesztőnek. Talán ez a legjobb dolog, és így tud megmaradni egy házasság. Mindig vannak problémák, de mindig, minden esetben meg kell oldani. A szeretet, a szerelem mindent megold.” 

Gáspár Bea és Gáspár Győző 30 éve házasok

Gáspár Bea és Gáspár Győző

Fotó: TV2

Az égő, lángoló szerelem létezik, de csak az elején, utána jönnek az első akadályok, ahol sokszor felborulnak a kapcsolatok, majd kialakul a szeretet. A szeretet az egy erős kapocs. Hazudnék, ha azt mondanám, ugyanúgy szeretem, és a mai napig virágcsokrokat kapok. Hát nem. Nem kapok virágcsokrokat, megerősítést sem, viszont annál több olyat, hogy most szarul nézek ki, látszik rajtam a kor. Megerősít abban, hogy már megöregedtem. Ezzel nincs gond, addig, meddig én is viccesen fogom fel, nem kell ezt túllihegni” – mondta Bea egy korábbi interjúban az nlc-nek. 

Száz szónak is egy a vége: Puzsér Róbertnek nincsen igaza, hiszen világszellem ide vagy oda, léteznek még sírig tartó szerelmek, akik pedig ebben szeretnének hinni, csak nézzenek rá a fent említett párokra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top