nlc.hu
Család

Csézyék házasága

Rajong a 18 évvel idősebb férjéért Csézy, boldog házasságuk titkáról vallott az énekesnő

Minden napra jut meglepetés Csézy életében.

Csézy (Csézy Erzsébet) és 18 évvel idősebb, rákkutató párja már 11 éve vannak együtt, ebből 8 éve élnek házasságban. A 42 éves énekesnő még ma is rajong a férjéért, és azt mondja, még mindig meg tudja lepni. Csézy a Mokkában elárulta, mi a boldog házasságuk titka.

Csézy

Rajong a férjéért Csézy (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Szerintem egy jó kapcsolatban nagyon fontos, hogy az ember biztassa a másikat, és ott legyen mellette minden fontos dolognál, ez lehet egy interjú, egy fellépés, neki egy előadás. Egyébként, tényleg, az ember félve mondja ki néha, de tényleg jól vagyunk, és ez nagyon fontos” – vallotta be az énekesnő, aki a maklári otthonának kertjében adott interjút.

„Nagyon szeretünk utazni, de nagyon szeretek hazajönni. Imádok a kertben időt tölteni. (…) Még nem döntöttük el, hogy elmegyünk-e a nyáron valahová, nyakunkba vesszük-e a világot, vagy egy hetet itthon töltünk, a kertben” – mesélte az énekesnő, hozzátéve: rengeteg energiát kap a férjétől.

Olvass még Csézyről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top