Életmód

3 gyereket akar 18 évvel idősebb férje Csézytől, jövőre már jöhet az első baba a 40 éves énekesnőnél

Kilenc éve szerettek egymásba, a tűz kettőjük között azóta is tombol. Jelenleg 4 kutyával és 7 macskával élnek együtt, de hamarosan még tovább bővülhet a családjuk.

Jövőre már jöhet a baba Csézynél (Csézi Ersébet) és férjénél, Szabó Lászlónál – tudta meg a Tények Plusz. A 40 éves énekesnő már 9 éve ismeri a rákkutatót, 5 és fél éve házasodtak össze. Sokan rossz szemmel nézték a románcot a 18 év korkülönbség miatt. Ennek ellenére Csézy azt mondta: az egész élete rámehetett volna arra, hogy másokkal foglalkozik, és másoknak megfeleljen. „Teljesen mindegy, hogy az ember ki mellett találja meg a boldogságot, az az ő dolga, hogyan él, és hogy boldog-e ebben” – jelentette ki Csézy, akinek a hangjába szeretett bele a férje.

A házaspár elmondása szerint egy szempillantás alatt szerettek egymásba. Férje már az első randevújukon bevallotta Csézynek, hogy vele szeretné leélni az életét.

A korábban a Sztárban sztár című műsorban szereplő énekesnő – aki 2008-ban robbant be a köztudatba, amikor ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon – azt is elárulta, hogy nagyon vágyik arra, hogy megajándékozza majd párját egy kisbabával, sőt, ha lehet, akkor kettővel. Férje azonban inkább hármat szeretne tőle.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top