nlc.hu
Aktuális

Csézy belevág a lombikba

Csézy: „Azt gondolom, az emberi létnek az egyetlen értelme a gyerek”

Nem adja fel a reménykedést.

Csézy (Csézy Erzsébet) és 18 évvel idősebb, rákkutató párja, Laci már 13 éve vannak együtt, ebből 10 éve élnek házasságban. A 44 éves énekesnő még ma is rajong a férjéért, aki mindenben támogatja őt. Bár kapcsolatuk tökéletes, egyvalami hiányzik az életükből, mégpedig a gyermekáldás. 

Csézy

Fotó: Olajos Piroska

A Meglepetés magazinnak az énekesnő elárulta, férjével úgy döntöttek, hogy lombikprogramban fognak részt venni. 

Nekem Laci valóban az életem nagy ajándéka, a másik felem. Hálás vagyok, hogy vele élhetek, mégpedig úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm. Ő engem mindenben támogat, velem örül a sikereimnek, velem szomorkodik, ha bánatosnak lát. És – sajnos – lát bánatosnak, hiszen évek óta szeretnénk babát. Azt gondolom, az emberi létnek az egyetlen értelme a gyerek. Nem is tudom elképzelni az életem nélküle

 – fogalmazott az énekesnő, aki nem hagy fel a reménnyel, hogy még születhet gyermeke. „Azt is tudom, hogy a felhők mögül előbb-utóbb mindig kisüt a nap. Én pedig várom a napsütést.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top