nlc.hu
Dekor

Csézyék idei karácsonya

Csézy: „Sírva szoktam díszíteni a fákat”

Az énekesnő és férje számára a meghittség a legfontosabb karácsonykor.

Hangulatos fények, mesésen feldíszített karácsonyfák, gőzölgő húsleves és ínycsiklandó bejgli – Csézyék vendégei hamisítatlan ünnepi hangulatban tölthetik majd együtt a szentestét. Az énekesnő az ünnep idején három karácsonyfát díszít fel a maklári otthonukban

Csézy,

Csézy és 18 évvel idősebb rákkutató férje, László – Forrás: BEST magazin – címlap

Három fánk van a házban, kettő műfenyő havas díszekkel, és egy igazi, aminek fenyőillata belengi a helyiségeket. Rendszerint sírva szoktam díszíteni a fákat, mert olyankor mindig eszembe jut a nagymamám, és fáj, hogy már nincs velem” – vallotta be a BEST magazinnak Csézy.

A karácsonyi menüről az énekesnő a következőket árulta el: “Húsleves biztosan kerül az asztalra. Nálunk a kutyusok is fognak kapni belőle. (…) Ezenkívül lesz töltött pulyka és természetesen bejglit is készítek. Szenteste általában nálunk van a család, így igyekszem aznap valami különlegességgel is előrukkolni. A halászlevet a férjem és az öcsém közösen készíti“.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-cimlap

Kiemelt kép: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top