nlc.hu
Család

30 éve házas Fásy Ádám

Fásy Ádám szerint ez a hosszú kapcsolat titka

Ennyi év után is dicséri feleségét.

Fásy Ádám és felesége, Marika 30 éves házasok már, most pedig a Mokkában elárulta Fásy: Mi a hosszú házasság titka. 

Fásy Ádám és felesége

Fásy Ádám és felesége, Marika

Pachmann Péter egy korábbi adásból idézte, hogy Ádám harminc év után is megdicséri a kedvesét és feltette a kérdést, ami mindenkit foglalkoztat: Ez a titok?

„Azt gondolom, hogy ez egy normális dolog két ember között” – válaszolta az előadóművész. „Ha bemennek a templomba, esküt fogadnak egymásnak, hogy együtt élik le az életüket. Az egy komoly dolog. Számomra és Marika számára komoly dolog. Ezt megfogadtuk, és harminc év eltelt. Gyorsan telnek az évek” – nevetett. 

Ezt követően elmondta, hogy mennyire tartalmas az életük, mely tele van élményekkel és bejárták az egész világot. 

„Az, hogy együtt éljük meg azokat az örömöket, amelyeket a sors dobott nekünk, és a bánatokat is, sajnos voltak bánatok is. De együtt vagyunk, és együtt éljük meg, egymás szeretetével. Átöleljük egymást és megoldjuk a problémákat. Mindig azt mondom, hogy problémamegoldónak kell lenni, és nem pedig gerjesztőnek. Talán ez a legjobb dolog, és így tud megmaradni egy házasság. Mindig vannak problémák, de mindig, minden esetben meg kell oldani. A szeretet, a szerelem mindent megold” – zárta szavait Fásy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top