nlc.hu
Sztárok
Házasságáról vallott Esztergályos Cecília

Iszak Esztinek adott házassági tanácsokat Esztergályos Cecília

A színésznő szerint nem jó, ha kompromisszumot kell kötni.

Esztergályos Cecília nem semmi hangulatot varázsolt a Mokkában. Miközben töltött paprikát főzött, mesélt egy pár mondatot a magánéletéről is. 

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília a Mokkában

„A rövid házasság titka nem tudom, mi, de mi az urammal, Dr. Fonyódi Péterrel együtt élünk harminchét éve, de harminchárom éve vagyunk házasok. Most szeptember másodikán lesz a házassági évfordulónk. Nagyon sokat köszönhetek neki, mert ezek a balesetek, amik történtek velem az elmúlt két évben, és előtte még kétszer, két évig, rengeteget megtett értem. A lényeg az, hogy szeretni, szeretni, szeretni a másikat, örülni és értékelni. Ha már kompromisszumot kell kötni, akkor már baj van, kompromisszum kell, de inkább ne kelljen – mesélte a színésznő, aki lassan a 80. életévét tölti, majd egy jó tanáccsal is ellátta a műsorvezetőt, Iszak Esztit, aki nemrég ment férjhez. – Mucikám, szeresd, fogadd, örülj, hogy ha bejön, ha kimegy, annak pláne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top