nlc.hu
Sztárok
Sáfrány Emese cseppet sem kíméli kisfiát

Sáfrány Emese cseppet sem kíméli kisfiát

Nagyon egyedi akadálypályát állított a légtornász gyermekének: még a játék is tele van izgalmas kihívással otthon a jelek szerint.

Sáfrány Emese életében fontos szerepet tölt be a légtorna, és persze mint minden sportnál, itt is jóval összetettebb az edzés és felkészülés annál, mint amit látunk. A feladatok látványos része a levegőben zajlik, a hozzá tartozó erősítés és készségfejlesztés azonban a talajon a megfelelő eszközökkel.

Kisfiának részben ezekből, részben pedig gyerekeknek való kiegészítőkből állított össze egy szuper akadálypályát otthon, a nappaliban, ahol a kisfiú nem csak kúszni és mászni, szaladni és egyensúlyozni tud, de még fejtörőt is kap anyukájától, szemmel láthatóan pedig élvezi és ügyes is benne. Az Ázsia Expressz szereplője 24 órán át elérhető Instagram történetében osztotta meg ezt a kreatív ötletet, mely valószínűleg sok anyukának ötletet is adhat, hogy szórakoztatva fejlessze saját gyermekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top