nlc.hu
Sztárok
Szinetár Miklós a magánéletéről mesélt

Szinetár Miklós: „Rémes pali vagyok, mert velem nem lehet veszekedni”

Mint mondja, ha valami nem úgy megy, ahogyan ő szeretné, egyszerűen elsétál onnan.

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó 50 éve élnek boldog házasságban. A 92 éves rendező kétszer vált el és háromszor nősült. Mint mondja, az összes kapcsolatát békésen és barátságban zárta le. Azonban elismeri, nem vele a legegyszerűbb az élet. 

Szinetár Miklós

Fotó: Trenka Attila

Az egyik házasságom ezért, a másik azért nem működött. Más elképzelésünk volt az együttélésről, a házasságról, másként akartuk ezt megoldani. Az egyik jó tulajdonságom, szerintem, hogy dicsérjem magam, ha valami nem úgy ment, ahogy én azt szeretem, akkor már ott se voltam. Rémes pali vagyok, mert velem nem lehet veszekedni. Gyerekkoromban egy proli, gangos házban laktunk, ott annyian ordítoztak és veszekedtek, hogy én egy életre megutáltam az efféle vircsaftot. Ahol veszekszenek, én már ott sem vagyok

 – magyarázta a Best magazinnak Szinetár Miklós. 

A rendező arra is kitért, minek köszönheti, hogy korához képest ennyire fitt. 

Azt mondtam, hogy még mindig sokat dolgozom, szerintem a munka fontos az időseknek is. Szellemileg karbantart. Egyébként fél nyolckor kelek, minden reggel 20 percet tornázom, járok úszni, szeretek nagyokat sétálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top