nlc.hu
Sztárok
Férjét gyászolja Tunyogi Bernadett

Élete szerelmét vesztette el Tunyogi Bernadett, csak néhány közös év adatott meg nekik

Tökéletes harmóniában élt a színésznő a 20 évvel idősebb férjével.

Tunyogi Bernadett férje, Soponyai Géza néhány hete még az idei vitorlásszezonra készült, azonban váratlanul elragadta a halál.

Tunyogi Bernadett

Férjét gyászolja Tunyogi Bernadett – Forrás: TV2 / Fem3 Café – videó (2017.11.13.-i adás)

Kevés idő adatott meg nekik együtt: kevesebb, mint 6 év házasságban és alig néhány évvel több szerelemben. Soponyai Géza halálának híre nemcsak a vitorlássport világát rázta meg, a hazai színházi szakma mély együttérzéssel gondol özvegyére, Tunyogi Bernadettre, akivel boldogságban, szerelemben éltek az elmúlt időszakban – írja a BEST magazin.

Esküvőjükre éppen tíz évvel azután került sor, hogy a színésznő elveszítette az édesapját.

Nem hétköznapi szerelem volt az övék, és nem is hétköznapi módon kezdődött. Barátnője, Koós Réka hozta őket össze egy nőknek szóló vitorlásversenyen. „Nagyon imponált, hogy nem a színésznőt látta bennem, aki a színpadon mindig gyönyörű, hanem az a nő tetszett meg neki, aki edzőgatyában ücsörgött az asztalnál” – elevenítette fel egy korábbi interjúban Tunyogi Bernadett, aki a párjáról akkor így vallott: „Megváltoztatta az életemet, még soha senkit nem szerettem ennyire”.

Hogy pontosan mi történt a mindenki által Sopinak becézett Soponyai Gézával, egyelőre nem tudni.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top