nlc.hu
Sztárok
Dávid Petrának nem Jákob Zoltán volt az egyetlen híresség, akit kiszemelt magának

A Házasság első látásra Petrája számára nem Jákob Zoli volt az egyetlen híresség, akit kiszemelt magának

Dávid Petrának nem a Házasság első látásra volt az első műsor, amibe jelentkezett. Korábban ugyanis Tóth Dávid szívéért is szívesen harcba szállt volna.

Házasság első látásra Petrája válása után nem adja fel a reményt, hogy megtalálja maga mellé az igazit. Mint korábban említette, legújabb kiszemeltje pedig nem más, mint a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán, akinek meghódítására már tett is néhány finom kísérletet. Most azonban elárulta, hogy nem Magyarország leggazdagabb embere az első híresség, akinek szívét megpróbálta elnyerni. 

A Házasság első látásra Petrája számára nem Jákob Zoli volt az egyetlen híresség, akit kiszemelt magának

Ismert sportoló volt a kiszemeltje

Andris előtt is volt olyan férfi, akinek szívééért szintúgy szívesen megküzdött volna Dávid Petra, aki az Egy este Lillánál! TikTok live showban árulta el, hogy ki is volt az a szerencsés férfi, akit kiszemelt magának. Mint mondta, ezt a titkot még senkinek sem árulta el, most azonban a nyilvánosság elé tárja, hogy Tóth Dávid szívét szerette volna meghódítani A Nagy Ő első évadában. 

„Én voltam a Dávidos Nagy Ő castingján, de nem jutottam be, ami mondjuk lehet, nem is baj… Biztos, hogy Dávid egy remek fiú, de nekem annyira sótlan. Ő az a férfi, akire azt mondom, hogy elpusztítom reggel egyetlen pillantásommal” 

– fedte fel titkát, majd mindezek után néhány gondolatot is elmondott a tehetséges sportolóról. 

„Kinézetre nekem olyan semleges, pont mint a férjem volt. Mindig kérdezik tőlem egyébként, hogy az Andris a zsánerem volt-e, vagy sem, és én erre azt tudom mondani, hogy szerintem egy helyes fiú, de nem tipikusan az én esetem. Dávidra az én olvasatomban ugyanez vonatkozik. Viszont az is igaz, hogy nekem a külső nem elsődleges szempont. Én abba szeretek bele, hogy engem hogyan szeretnek”  – tette hozzá.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top