Ezért hagyná ott a színészkedést Schell Judit

F. B. | 2024. Május 16.
A magyar színésznő nem tagadja, hogy párszor már megfordult a fejében az, hogy elhagyja a színészi pályát, ennek pedig komoly okai vannak.

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek legújabb vendége nem más, mint Schell Judit. Így hát, aki ellátogat a stream felületre, az egész nap végig követheti a színésznő egy napját, mely során például már kiderült, hogy milyen harmóniában is él gyermekeivel.

A színésznő családja mellett a karrierjéről is mesélt a kameráknak. Mint mondta, többször is megfordult már a fejében az, hogy elhagyja a pályáját, azt pedig kifejezetten fontosnak tartja, hogy aki manapság a színészi hivatást választja, az mindenképpen több lábon is álljon és válasszon mellé egy másik szakmát is. 

Ma már egyre inkább kiszámíthatatlan ez a szakma. 

– mondta a Jászai Mari-díjas magyar színésznő, aki szerint a koronavírus sokakat megtanított arra, hogy nem szabad csak egyetlen dologra fókuszálni. 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Schell Judit, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version