nlc.hu
Sztárok
Schell Judit: A színház el tudja venni az ember életét

Schell Judit: A színház el tudja venni az ember életét

A művésznő kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy milyen hatással lehet egy ember életére a színészi pálya. Mint mondta, nem csak móka és kacagás.

Az Adom a napom harmadik évadának vendége Schell Judit volt, aki őszintén vallott Geszti Péternek arról, hogy milyen hatással volt az életére a színházi karrierje és miért gondolja azt, hogy ha az ember nem figyel, akkor a színház el tudja venni az ember életét – már ha egy színész foglalkoztatott. 

Fotó: VIASAT3/Fábián Bori

Fotó: VIASAT3/Fábián Bori

„Eleve már erre vagyunk tréningezve a főiskolán vagy az egyetemen, hogy a színház az első, tehát nincs magánélet, a nők ne szüljenek… Itt minden más a színház után van. Ez egy ideig úgy megy is, amikor az ember nagyon fiatal és bizonyítani akar és elérni azokat a célokat amiket úgy nagyjából kitűzött maga elé. De először csak az, hogy legyen egy színház, ami leszerződtet, utána, hogy kapjak szerepeket, kapjak főszerepet, kapjak azért díjat vagy filmszerepet. Tehát ezek ilyen szép fokozatos lépések előre. De hát közben meg ott van az élet előre… Egy ideig ez így megy, meg az ember családot alapít meg jönnek a szakmai dolgok. Csak aztán meg az ember nem veszi észre, hogy a többi más dolog meg elmaradozgat.” – vallotta meg a színésznő, aki szerint egyáltalán nem könnyű a szakma, hiszen lelkileg, fizikálisan és időbeosztás szempontjából sem egy ideális foglalkozás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top