nlc.hu
Sztárok
Íme Schell Judit hihetetlen alakjának titka

Íme Schell Judit hihetetlen alakjának titka: “Fiatalabb koromban sokkal ducibb voltam…”

A Jászai Mari-díjas színésznő alakjára ma már nem eshet panasz, azonban elárulta az Adom a napom műsorában, hogy nem volt ez mindig így.

Schell Judit volt Geszti Péter vendége az Adom a napom stúdiójában, ahol sok más egyéb mellett a színésznő hihetetlen formájáról is szó esett. A Jászai Mari-díjas magyar színésznő elárulta, hogy nem volt mindig ilyen jó formában, sőt, gyermekei születése előtt sokkal jobban oda kellett figyelnie magára.

Íme Schell Judit hihetetlen alakjának titka: ˝Fiatalabb koromban sokkal ducibb voltam..."

Valószínű tényleg szerencsés alkatom van, de ez a korral jött… Fiatalabb koromban sokkal ducibb voltam, nagyon oda kellett figyelnem az étkezésre. De valahogy nálam fordítva alakult, hogy a gyermekeim születésétől lettem egyre jobb alkatú.

– vallotta meg a műsorvezetőnek. 

A jóga nem csak a lelkét, de a testét is táplálja

A színésznő amellett, hogy elárulta hihetetlen formájának titkát a kameráknak, azt is tudni kell, hogy gyermekkora óta fontos szerepet töltött be életében a sport, korábban például versenytáncolt. Most pedig a jógát részesíti előnyben, ugyanis rengeteg mindenre tanítja őt ez a mozgásforma. 

„Megindult bennem egy kicsi befelé fordulás, amit a jóga is csinál. Befele figyelünk, a saját testünkre figyelünk, mindenféle kapcsolódásra figyelünk.”

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top