nlc.hu
Sztárok
Gyermekeiről mesélt Schell Judit

Gyermekeiről mesélt Schell Judit

Az Adom a napom műsorában csodálatos részletességgel mesélt gyermekeiről a Jászai Mari-díjas magyar színésznő.

Az Adom a napom csütörtöki adásának vendége Schell Judit, így hát a színésznő napját követhetjük végig a mai napom a streaming felületen. A Jászai Mari-díjas magyar színésznő a délelőtt folyamán pedig el is árult néhány titkot gyermekeiről a nézőknek. 

Gyermekeiről mesélt Schell JuditRészletesen mesélt arról, hogy Bori lánya 12 éves, Boldizsár 16, Lackó pedig 30 évét fogja betölteni júliusban. Mindezek mellett az is elárulta, hogy legidősebb fia milyen fantasztikus innováción dolgozott és jelenleg milyen karrierutat jár be.  Mint mondta, három gyermeke nagyon szereti egymást, tökéletes a kapcsolatuk. 

“Tervezett egy vízforralót vakoknak például” – árulta el legidősebb fiáról. Megcsinált ugyanis egy olyan vízforralót, amibe meg vannak az adagok és hang és rovátkák alapján tud segíteni ebben a kérdésben a látássérülteknek.

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Schell Judit, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top