nlc.hu
Sztárok
Bevállalta életközepi válságát Schell Judit

Geszti Péter Schell Juditról: “Bevállalta életközepi válságát, tudni szeretném, hogy hogyan tudott túljutni rajta”

Az Adom a napom legújabb epizódjának vendége Schell Judit. Ha te is kíváncsi vagy a színésznő egy napjára, akkor irány a stream felület a weboldalunkon!

Nagy szeretettel és kíváncsisággal hívta meg az Adom a napom műsorába Geszti Péter a Jászai Mari-díjas magyar színésznőt. Schell Judit lénye ugyanis teljesen elvarázsolja a műsorvezetőt, azt pedig rendkívül tiszteli benne, hogy fel merte vállalni démonait a nagyvilágnak.

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

„Mai vendégem egy csodálatos színésznő, ismert és elismert művész. Az egész lénye nyugalmat sugároz, és én szerettem volna személyesen is részesülni ezekből a sugarakból. Sokra tartom, amiért bevállalta életközepi válságát, és tudni szeretném, hogy hogyan tudott túljutni rajta. Ezért beszélgetésre hívtam, és megkértem, adja nekem a napját, hadd tudjam meg önökkel együtt, hogy hogyan él és hogyan áll a hétköznapokkal, a kihívásokkal, a feladatokkal és az érzésekkel.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Schell Judit, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top