nlc.hu
Sztárok
Molnár Áron kiállt a színházvezetői visszaélésekkel szemben

Geszti Péter Molnár Áronról: “Kiállt a színházvezetői visszaélésekkel szemben, a pedagógusok érdekében, a kultúra szabadságáért”

Geszti Péter óriási kíváncsisággal hívta meg műsorába Molnár Áront, akit két szóval egy igazi fenegyereknek írt le.

Az Adom a napom legújabb adásának vendége Molnár Áron, akit nagy kíváncsisággal hívott meg a műsorba Geszti Péter.

Geszti Péter Molnár Áronról: "Kiállt a színházvezetői visszaélésekkel szemben, a pedagógusok érdekében, a kultúra szabadságáért"

„Mai vendégem igazi fenegyerek. Egy sikeres színészgeneráció sikeres tagjaként döntött úgy, hogy mondanivalóját nemcsak színészként színpadi szerepeken át közvetíti, hanem közéleti kérdésekben is megnyilvánul magánemberként. Kiállt a színházvezetői visszaélésekkel szemben, a pedagógusok érdekében, a kultúra szabadságáért és szinte minden olyan ügyben, ahol a nagyok eltiporni készültek a kicsiket. És mi lett a jutalma? Megérte ez neki? Hogyan gondolkodik minderről és hogyan él, érez, dolgozik, pihen, beszélget és hallgat.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Kiss Gergely, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top