nlc.hu
Sztárok
Molnár Áron a noÁr mozgalom felfüggesztésének okairól mesélt

Molnár Áron a noÁr mozgalom felfüggesztésének okairól mesélt

A színész végre megtörte a csendet és elárulta az Adom a napom stúdiójában, hogy miért is függesztette fel kezdeményezését.

Molnár Áron volt Geszti Péter egyik vendége az Adom a napom stúdiójában, a beszélgetésük alkalmával pedig rengeteg izgalmas téma is terítékre került. A színész sok egyéb mellett őszintén vallott arról is, hogy mik voltak azok okok, amelyek miatt felfüggesztette a noÁr mozgalmat.

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Íme, az igazság

Áron őszintén megvallotta a műsorvezetőnek, hogy bár ő nem foglalkozik a saját határaival és rengeteg dolgot szeretne egyszerre csinálni, tudja, hogy hol van az a pont, amikor meg kell állnia. 

Itt ugye arról szólt a történet, hogy én beleszállok a falba a betonba. A videóban, amikor bejelentettük a leállást, akkor azt mondtam, hogy mentálisan és fizikálisan történtek olyan ügyek, ami miatt meg kellett állni. 

– kezdett bele mondandójába a színész, majd kifejtette, hogy a leállás egyik oka az volt, hogy az a 22 éves elképesztően tehetséges, varázslatos munkabírású srác, akivel együtt dolgozott lelkileg elgyengült. Mint mondta, bár elképesztő sikereik voltak a kezdeményezéssel amióta csatlakozott a fiú a csapatába, egy idő után a kreatív partnere már fogvédővel aludt, annyira lecsikorgatta a fogait. Ennyire kikészült. 

„Nagy teher volt a vállán, mert nem találtunk egy éven keresztül sem kommunikációst, sem fundraiser-t. Mindemellett döbbenetes mennyiségű támadást kaptunk. Méltatlannál méltatlanabb támadásokat… Azt éreztem, hogy ezt magammal megtehetem – bár magammal sem kellene -, de vele és a környezetemmel semmiképp nem tehetem meg.” – vallotta meg a stúdióban.

A felfüggesztés másik okát az alábbi videóra kattintva tudhatjátok meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top