nlc.hu
Sztárok
Vajon miért nem hallani manapság Verebes Istvánról?

Geszti Péter Verebes Istvánról: “Vajon korábbi működésével érte el,  hogy kihúzzák a telefonkönyvekből?”

Geszti Péter nem véletlenül hívta meg műsorába a művészt, ugyanis kíváncsi arra, hogy mi állhat a mögött, hogy mostanában olyan ritkán látni őt.

Az Adom a napom legújabb vendége Verebes István, akit nagy szeretettel és kíváncsisággal hívott meg a műsorába Geszti Péter. A műsorvezető ugyanis kíváncsi arra, hogy vajon a művész saját döntése volt-e az, hogy egy kicsit hátrébb vonult a nyilvánosságtól, vagy valami rákényszerítette erre.

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

„Mai vendégemet azért szerettem volna a műsorban vendégül látni, mert hiányzik nekem. Hiányzik a karaktere, a bölcsessége, a humora, a jellegzetes hangja, jól ismert mackós szuszogása. Nem is értem, hogy miért látni őt mostanában ilyen ritkán. Vajon ő döntött úgy, hogy háttérbe vonul, vagy korábbi működésével érte el,  hogy kihúzzák a telefonkönyvekből? Érdekelt, hogy hogyan él, dolgozik, pihen, barátkozik az ország másik végében. Így hát megkértem, hogy adja nekem a napját. Nekem adta és most még ezt az estéjét is megosztja velem, meg persze önökkel egy igazi pesti és bazitai legenda: Verebes István.” 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Verebes István, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top