nlc.hu
Sztárok
Verebes István ügyel arra, hogy idős korban se legyenek rigolyái

Verebes István ügyel arra, hogy idős korban se legyenek rigolyái

Az Adom a napom legújabb epizódjának vendége Verebes István.

Az Adom a napom legújabb adásának vendége Verebes István. A színész, rendező, dramaturg, író, színházigazgató és műsorvezető egy napját tehát végig követhetjük a streaming felületen, ahol a reggel folyamán be is vezette otthonába a nézőket. 

Verebes István ügyel arra, hogy idős korban se legyenek rigolyái

A művész mikor megmutatta egyik szobáját a kameráknak, felfedte azt, hogy ki volt számára az a három mester az életében, akinek képeit a mai napig a falára akasztva őrzi. Mindezek mellett pedig dicsérő szavakkal beszélt feleségéről is, aki mindig mellette van, hogy támogassa.

„Arra nagyon ügyelek, hogy ebben az öregkorban ne legyenek olyan rigolyáim amelyek kényelmetlenné teszik mondjuk a feleségem életét. Persze ezt nem tudom elkerülni, mert egyre inkább rászorulok. De mindent megtesz, hogy kényelmessé tegye az életemet. Amikor ezt a házat mutatom azt mondom, hogy borzasztó szerencsés ember vagyok!”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Verebes István, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top