nlc.hu
Sztárok
Verebes István teljesen belebetegedett: "Én nagyon elszúrtam a gyerekeim anyjával való házasságot"

Verebes István teljesen belebetegedett: “Én nagyon elszúrtam a gyerekeim anyjával való házasságot”

Óriási őszinteséggel mesélt a művész Geszti Péternek arról, hogy életében melyik volt az a pillanat, amit mind a mai napig rendkívül bán.

Az Adom a napom stúdiójában Geszti Péter nem félt kérdezni Verebes Istvánt a korábbi párkapcsolatairól és házasságairól. A művész pedig kendőzetlen őszinteséggel válaszolt is a műsorvezető kérdéseire. 

Verebes István belebetegedett: "Én nagyon elszúrtam a gyerekeim anyjával való házasságot"

Idővel komolyodott meg

Tudni kell, hogy a Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, dramaturg, író, dalszövegíró és színházigazgató négyszer házasodott meg. Negyedik házassága a mai napig tart, Geszti Péter pedig arról érdeklődött a művésztől, hogy hogyan alakult a személyisége és a lelki világa az idő folyamán.

Én nagyon elszúrtam a gyerekeim anyjával való házasságot. Abba nagyon benne voltam és azt nagyon megszenvedtem, belebetegedtem. Más miatt is, mert nagyon sokat dolgoztam. De az egy olyan bűn, amit mindig meg kell gyónnom, mert jóvátenni nem tudom.

vallotta meg a művész, aki azt sem tagadja, hogy úgy érzi, ötven éves korában komolyodott meg igazán, addig egy rendetlen és felelőtlen ember volt. Az, hogy Nyíregyházán színházigazgató lett, ugyanis fegyelmezettségre és felelősségre tanította, muszáj volt rendeznie ekkor a gondolkodásmódját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top