nlc.hu
Sztárok
Verebes István megmutatta naplójának rejtelmeit

Verebes István megmutatta 45. naplójának rejtelmeit

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek szerdai vendége nem más, mint Verebes István. A művész egy napját tehát végig követhetjük a stream felületen, amelyből az egész nap során izgalmas részletek fognak kiderülni az életéből. Példának okáért megmutatta a 45. naplójának rejtelmeit is.

Verebes István megmutatta 45. naplójának rejtelmeit

A művész naplója azért igazán különleges, mert nem csak az abban pillanatban írt gondolatai szerepelnek benne, hanem régi, archivált írásokat is beragaszt, leveleket, illetve saját írásait is beleteszi, amelyek az újságokban jelentek meg. Mint mondta, egy ilyen napló nagyjából 2-3 hónap alatt telik meg, ezért tart már a negyvenötödiknél. 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Verebes István, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top