nlc.hu
Sztárok
Kis híján vonat alá sodródott Molnár Áron

Kis híján vonat alá sodródott Molnár Áron

A színész elárulta, hogy ha túlságosan pörög nála az élet, akkor mindig jön számára egy mozzanat, ami lassításra ösztönzi. Ilyen volt például ez az eset is.

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek legújabb vendége nem más, mint Molnár Áron. Így hát, aki ellátogat a stream felületre, az egész nap végig követheti a színész egy napját, mely során például már kiderült, hogy milyen szinkronkalandjai voltak már karrierje során. Később azonban egy egészen más témában nyílt meg egy telefonbeszélgetés során Geszti Péternek.

Molnár Áron

Molnár Áron (Fotó: Trenka Attila)

Az élet rendesen lerakja elé a buktatókat

Mikor ugyanis Geszti Péter azt mondta neki, hogy olyannak tűnik számára mint egy elektromos szerkezet, amibe egyre csak nő a feszültség, emiatt azonban néha ki kell sütni. Áron mikor meghallotta a műsorvezető konklúzióját, nem tagadta az állítást, sőt, megerősítette abban, hogy teljesen átlátta a személyiségét. 

„Ezt te jól látod, viszont ez egy sajnos dolog számomra, nagy felkiáltójellel. Az van, hogy a kisütést sajnos sosem én indukálom, hanem az élet hozza.” – árulta el a műsorvezetőnek, állítását pedig alátámasztva pár példát is felhozott. 

Mint kiderült, egyik alkalommal, amikor rengeteg teendője volt, egy biciklis baleset lassította le, míg egy másik alkalommal majdnem vonat elé ugrott. Ezek a pillanatok azonban mind elgondolkoztatták abban, hogy talán ideje lenne kicsit visszavenni.

„Beleszálltam a betonba fejjel. És rendszerint ezek azok a pillanatok, amelyek megállítanak… Ezek ilyen gigantikus felkiáltójelek.

Volt olyan is, hogy rohantam valahova edzésre, kiugrottam a vonatból, mert késésben voltam, csak a szerencsén múlt, hogy jó irányba ugrottam, nem a másik irányba, mert akkor odasodródtam volna alá…

Ez necces, hogy itt az élet azért rendesen lerakja eléd azokat a buktatókat amire le csak le kellene nézni egy pillanatra, te viszont csak mész előre.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Molnár Áron, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top