nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs viszonya a médiához

Sebestyén Balázs most dönt arról, fog-e még tévézni

Sebestyén Balázs műsorvezető már nem a pénz miatt vállal műsorokat.

Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs műsorvezető a soproni PodcastFesten beszélgetett a hétvégén. A kérdésre, hogy a népszerűség-profit, vagy a legyártott tartalom minősége fontosabb, Sebestyén azt mondta:

„Most jutok el oda, hogy egyre inkább már az a fontos, amivel egyetértek. Most vagyok egy ilyen váltásban, hogy akarok-e még tévézni, ha akarok, mennyi ideig akarok, milyen műsort akarok elvállalni és milyet nem, hogyan és hányszor mondok nemet.”

Az RTL és a Rádió 1 műsorvezetője mostanra – lassan ötven éves korára – jutott oda, hogy

Sebestyén Balázs most dönt arról, fog-e még tévézni

nem feltétlen a minél nagyobb bevételre hajt,

hanem arra, hogy valamit szívből, kedvvel csináljon. „A rádióban még nem, de a tévében már sokszor mondok nemet” – árnyalta a helyzetét.

Már nem kell azért tévéznem, hogy egzisztenciálisan meglegyek, nem kell azért igent mondanom, mert »hú, akkor mi lesz velem?«… Ilyenfajta szorongás nincs bennem.

“Nagyon sokszor mondok nemet, nyilván ezt az RTL rendesen, normálisan kezeli. Nem mondom, hogy nincs belőle konfliktus, de nem vállalok már csak azért el műsorokat, mert az ennyi meg annyi pénz” – mondta Puzsér Róbertnek Sebestyén Balázs.

24.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top