nlc.hu
Sztárok
„Nem is emlékszem, hányat ütöttem” – Kovács Kokó István verekedésbe keveredett egy görögországi nyaraláson

„Nem is emlékszem, hányat ütöttem” – Kovács Kokó István verekedésbe keveredett egy görögországi nyaraláson

A híres olasz filmrendező fia belekötött Kokóékba, végül az ökölvívónak nem volt más választása, ártalmatlanította a férfit.

Kovács Kokó István, aki mostanában a Sztárbox következő évadával van elfoglalva, az ATV #Bochkor című műsorának vendége volt, és elárult egy olyan történetet, amikor a szorítón kívül kellett használnia az ökölvívói tudását, ráadásul nem is akárkivel szemben.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó a családjával nyaralt Görögországban, amikor a híres olasz rendező, Bernardo Bertolucci fia beléjük kötött az utcán.

„Gyönyörű topmodell felesége volt ennek a srácnak, de mi tényleg rá se néztünk a csajra. Amikor mellénk ért ez a férfi, akkor megvádolt minket, hogy mi meg akartuk erőszakolni az ő feleségét, mit képzelünk magunkról – idézte Kokó szavait a Story.hu. – Az egyik társunknak megragadta a kezét, de ő nem volt erre felkészülve, nem akart verekedni, és bár én se akartam, hiába szóltam rá, hogy fejezze be, nem fejezte. Nem volt más lehetőségem, mint hogy harcképtelenné tegyem. Az a borzalom, hogy nem is emlékszem, hogy hányat ütöttem, hármat vagy ötöt. Olyan gyorsan történtek az események – neki még gyorsabban, de azért viszonylag nekem is –, hogy pillanatok alatt vége is lett. Beesett a bozótba, összevissza vágta magát.”

Kovács Kokó István

Kovács Kokó István (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Másnap a férfi szembetalálkozott Kokóval a hotelben, de meg sem ismerte a bokszolót.

„Tíz perc múlva megjelent a szálloda igazgatója, hogy a Bertolucci fia felhívta rá a figyelmét, hogy összeverték, és az a vád ellenünk, hogy meg akartuk erőszakolni a feleségét, menjünk be vallomást tenni” – emlékezett vissza Kokó, akire a felesége értetlenül nézett, mert fogalma sem volt arról, hogy mi történt előző este.

Az igazgatónak mondtam, hogyha akar egy visszavágót, abban benne vagyok, de nem megyek el vallomást tenni, épp nyaralok” – zárta le a görögországi esetet az ökölvívó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top