nlc.hu
Sztárok
„Itt maradtam 25 ezer forinttal” – Nótár Mary volt menedzsere állítja, az énekesnő tartozik neki

„Itt maradtam 25 ezer forinttal” – Nótár Mary volt menedzsere állítja, az énekesnő tartozik neki

Nótár Mary volt menedzsere, Lotti élő bejelentkezésekben mesél arról, hogy mi történt közte és az énekesnő között.

Nótár Mary és volt menedzsere, Lotti nem épp a legszebben búcsúztak el egymástól: feljelentést tettek egymás ellen. A 25 éves lány most azzal vádolja az énekesnőt, hogy állítása szerint 86 fellépést kötött le az idei évre, de nem kapta meg érte a pénzét.

Nem félek. Nem fogom hagyni magam

– élőzte Lotti, aki azzal is vádolja Nótár Maryt, hogy a céges koncertes autót sem kapta tőle vissza, ami az ő nevén van.

Nótár Mary

Nótár Mary 2022-ben (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Lotti azt mondja, annyira megviselték az események, hogy nemrég másodszor is bekerült a pszichiátriára. Az élőjében azt is elmondta, hogy kevésbé a pénz érdekli, inkább békülni szeretett volna, de szerinte a volt főnöke erre nem mutatott hajlandóságot.

Ő szórakozott, játszott velem az elmúlt egy hétben. Kórházba kerültem másodjára, és csak annyit kértem, hogy beszéljen velem, vegye fel a telefont, vagy jöjjön be értem. Ő viszont eltűnt. Aki anyagilag itt maradt 25 ezer forinttal, az én vagyok, és az adósságok is engem illettek

idézi őt a Bors. Lotti szerette volna szépen lezárni a kettejük között lévő éveket, de úgy látja, erre nem kap lehetőséget. Azt mondja, hogy amennyiben nem tudják rendezni a dolgokat, kitálal. Nótár Mary egyelőre nem reagált az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top