nlc.hu
Sztárok
„Sosem voltam nagy növényes” – Tóth Andi kertészkedésbe kezdett

„Sosem voltam nagy növényes” – Tóth Andi kertészkedésbe kezdett

Első saját epertermésének fotóival avatta be a nagyérdeműt új hobbijába az énekesnő.
Tóth Andi

Bár Tóth Andi az X-Faktor új mentoraként továbbra is használja énekesnői tapasztalatait, ettől még látszik, hogy a hagyományos énekesnői pályát próbálja a háttérbe szorítani az életében. Nemrég azzal a hírrel jelentkezett, hogy saját sütős-főzős YouTube csatornát indít, hogy megoszthassa a követőivel a konyhai tudományát. Az első adás nagy sikernek örvendett, és máris itt az újabb hír: Andi kertészkedésbe fogott.

A bejelentés az Instagramon történt, olyan képek kíséretében, ahol az énekesnő épp az első epertermését kóstolja jóízűen egy pokrócon ülve. Az sajnos nem derül ki, hogy a kertészkedés terményeit be fogja-e vetni a főzőcsatornáján, de mi már bármit el tudunk képzelni.

Andi a képek mellett megírta, hogy sosem volt nagy növényes – bármit is jelentsen ez – , de miután időt szakított a kertészkedésre, most nagyon büszke minden kis gyümölcsre, zöldségre, levélre, új hajtásra vagy virágra. Elismerte, kezdő még, rengeteg dolgot elront, de közben sokat tanul. Új hobbijában segítői is akadnak, a posztban őket is felsorolja. Idővel biztosan kiderül, megvan-e benne a Kertész-faktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top