nlc.hu
Sztárok
Megvannak a Fort Boyard – Az erőd sztárszereplői

Megvannak a Fort Boyard – Az erőd sztárszereplői

Kiderültek, hogy kik lesznek a szereplői a RTL új műsorának, a Fort Boyard – Az erőd című kalandjátéknak.

Az RTL ebben az évben tűzi műsorra a Fort Boyard – Az erődöt, amit legelőször 1990 nyarán adtak le a francia tévében Les Clés de Fort Boyard néven – majd később Fort Boyardra rövidítették a címét.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A Fort Boyard eredeti formátuma szerint a versenyzőket fizikai és állóképességi kihívások elé állítják. A világ negyedik legnépszerűbb kalandjátékáról beszélünk, amely előtt csak a Lehetetlen küldetés, A rettegés foka és a Survivor áll. A Magyarországgal együtt összesen 34 országban sugárzott produkcióval egyébként a TV2 2000-ben már tett egy próbát. Azt a szériát anno Demcsák Zsuzsa vezette, az Erőd mestere Vizy András volt, míg az admirális a 2013-ban 92 évesen elhunyt Bárdy György Jászai Mari-díjas színművész. A 24 évvel a formátummal való első próbálkozás után az RTL ismét műsorra tűzi a műsort, melynek szereplőit már el is árulta a csatorna: 

A hírességek négyfős csapatokban szállnak majd egymással szembe, ezek a következőképp néznek ki: 

  • Első csapat: Nagy Alexa, Szőke Rebeka, Solti Ádám, Boráros Gábor;
  • Második csapat: Janicsák Veca, Varga Ádám, Kocsis Tibor, Dobos Evelin;
  • Harmadik csapat: Bódi Sylvi, Németh Kristóf, Frohner Fecó, Noé Viktor;
  • Negyedik csapat: Szorcsik Viki, Molnár Nini, Varga Viktor, Szécsi Zoltán;
  • Ötödik csapat: Kozma Dominik, Kocsis Alexandra, Hunyadi Donatella, Szalay Bence;
  • Hatodik csapat: Molnár Zsolt, Smaltig Dalma, Schumacher Vanda, Henry Kettner;
  • Hetedik csapat: Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Ekhoe, Ozsváth Gergely „Mentha”;
  • Nyolcadik csapat: Gyenesei Leila, Diaz, Fluor Tomi, Járai Máté.

Mindezek mellett az is kiderült, hogy a formátum műsorvezetője Istenes Bence lesz, akinek segítségére Janklovics Péter humorista érkezik. 

Megnézem
Összes kép (5)

Ez még nem minden! Igazi sztárparádéra számíthatunk az új műsorban, ugyanis Járai Kíra, Singh Viki, Sápi Vivien, Balázs Mercedes, Vásári André, Lil Frakk és Szegedi Fecsó is feltűnik majd a Fort Boyardban – az ő szerepüket azonban egyelőre még nem árulta el az RTL, ahogy azt sem, hogy a csapatok milyen sorrendben küzdenek majd meg egymással. 

Hogy pontosan mikor tűzi műsorra a csatorna a formátumot azt egyelőre még nem tudni, de a tervek szerint egy őszi megjelenési sávval terveznek. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top